15 minút pre zdravšie JA s Dávidom Hmeľárom

15 minút pre zdravšie JA s Dávidom Hmeľárom

Mnohých z nás aktuálna situácia prinútila stáť “za sporákom” a variť jedlá, ktoré sme predtým ani nevedeli vysloviť. Koľké z vás sa však po karanténe budú báť postaviť na váhu či obliecť do plaviek? Úspešný šampión IFBB Pro Men\'s Physique a skúsený fitnes tréner Dávid Hmeľár si pre vás pripravil sériu karanténnych cvikov, ku ktorým nepotrebujete žiadne náročné fitnes pomôcky. Pripravte si aspoň 15 minút, podložku a dostatočné odhodlanie na cestu za krajším a zdravším “ja”.

Kto je Dávid?

Dávid Hmeľár je profesionálny športovec, držiteľ ELITE PRO karty, s ktorou sa zaradil medzi významných medzinárodných športovcov a po mnohých prestížnych fitnes oceneniach sa rozhodol pre prácu fitnes trénera. Pochádza zo Starej Ľubovne, no už roky žije v našom hlavnom meste, kde pracuje a denne pomáha ľuďom s dosahovaním svojich vlastných cieľov v oblasti zdravia a výživy.

 

Dávid Hmeľár na Majstrovstvách

 

 

“Pre mňa je súťaženie niečo ako hobby. Venujem sa tomu lebo ma to baví a preto sa viem tomu venovať naplno a som ochotný tomu obetovať všetko čo je potrebné. Ale funguje to aj naopak. Pokiaľ sa mi nechce, robím to nasilu a neurobím to dobre. Bude to pre mňa trápenie, neužijem si ten proces.”

 

Povzdbuďte aj ostatných, a ukážte im, ako sa aj doma dá budovať, doslova, pevné zdravie a zdieľajte to ďalej, alebo  uverejnite fotografiu na sociálnych sieťach a označte nás. Sme aj na Instagrame! Nájdete nás ako @lekaren_partner

 

 

 

 

 

 

 

Prečítajte si tiež článok na stránke mojlivsane.sk → Zlepšite svoju imunitu pomocou zdravého stravovania